WACHTWOORD VERGETEN?

*

Onze missie

Vertrouwen, service en flexibiliteit 24/ 7 ( ook in het weekend en op feestdagen )

VVT Europa is een logistiek dienstverlener binnen en buiten Europa en de GOS - landen. Vertrouwen, service en flexibiliteit staan daarbij centraal. Onze klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen, 24/7 ook in het weekend en op feestdagen.

Wij zien steeds vaker dat geen voorraden worden aangehouden uit kostenoogpunt. Dit betekent dat het logistieke proces steeds strakker gepland moet worden. Goede communicatie en op tijd leveren zijn daarbij niet te onderschatten en vervullen een essentiële rol in het totale logistieke proces van grondstof naar handel, dienstverlening en consument. Wij zijn  ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100 % betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Een goede werkverhouding met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor de aandeelhouders verliezen wij daarbij niet uit het oog.

De wereldwijde activiteiten gaan dag en nacht, 7 dagen per week door. VVT Europa biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week haar diensten aan, ook op feestdagen. VVT Europa zorgt ervoor dat de logistieke keten geen moment stil valt.

Wij beseffen ons dat duurzaamheid een uiterst belangrijk criterium voor nu en de verre toekomst zal zijn. Wij willen dan ook ten allen tijden zorgvuldig omgaan met de natuurlijke omgeving. Uitgangspunt daarbij is het nu reeds zoveel mogelijk rekening houden met de belangen van toekomstige generaties.

TOP