WACHTWOORD VERGETEN?

*

Over V.V.T. Europa

V.V.T. Europa is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van logistiek binnen Europa en de GOS-landen. Veiligheid, flexibiliteit, een hoog niveau van automatisering, expertise en duurzaamheid kenmerken de organisatie.

De veiligheid binnen het logistieke proces is al jaren een belangrijk speerpunt van V.V.T. Europa. Onze organisatie heeft op vele manieren geïnvesteerd in mensen, middelen en diensten om een zo hoog mogelijke garantie af te kunnen geven met betrekking tot de veiligheid van de lading van onze klanten.

De veiligheid van de lading wordt in grote mate gegarandeerd door een hoge mate van automatisering, een voorbeeld hiervan is het GPS/GPRS gekoppeld aan een gecertificeerde ( PAC ) meldkamer. Alle processen binnen V.V.T. Europa worden geregistreerd, van offerteverzoek tot verzending van de factuur en de bijbehorende CMR.

De flexibiliteit van de organisatie is op te splitsen in de 24/7 bereikbaarheid en inzetbaarheid en de mogelijkheden wat betreft logistieke oplossingen. Door de vele connecties binnen ons netwerk is er voor iedere logistieke uitdaging een passende oplossing te vinden. Dit geldt voor ladingen in containers, lading op pallets, deelladingen of compleet materieel. Om een zo effectief en veilig mogelijk logistiek proces te garanderen aan een klant, kan er gekozen worden voor vervoer per vrachtwagen, schip of trein.

Specialiteiten van V.V.T Europa zijn:

  • Vervoer van High-value goederen
  • One way en roundtrip van containers
  • Vervoer van containers met genset
  • Intermodaal transport
  • Projectlading
  • TAPA Emea Gecertificeerd

V.V.T Europa streeft ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit van werken te leveren. Derhalve besteedt de organisatie veel tijd aan het opleiden en instrueren van de haar medewerkers. De medewerkers van V.V.T Europa hebben allen op hun eigen vakgebied in de logistieke sector hun strepen verdiend.

V.V.T Europa besteedt veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zorg voor het milieu en onze medewerkers is een onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dit houdt in dat wij investeren in onze mensen, emissies terugdringen de afvalstroom beperken en zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

TOP