WACHTWOORD VERGETEN?

*

Optimaliseren vervoersstromen

De basis voor een succesvolle transportketen is efficiency. Door jarenlange praktische ervaring binnen de logistieke sector en uitgebreide technisch kennis weet V.V.T. Europa als geen ander wat er voor nodig is om tot een sluitende logistieke cyclus te komen. V.V.T Europa adviseert hierdoor ook verladers en transporteurs bij het optimaliseren van vervoersstromen van en naar de organisatie.

De start van een optimalisatie slag begint bij het vaststellen van een concrete doelstelling waarna een grondige analyse plaats vindt van de huidige situatie. Deze huidige situatie heeft betrekking op processen binnen alle mogelijke modaliteiten als weg, water, lucht en spoor. Op basis van deze analyse verzorgt V.V.T. Europa een aantal verbeter concepten waar efficiency, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid de nadruk krijgen.

De uiteindelijk invulling van een logistiek proces kan uiteraard door V.V.T Europa, als logistiek dienstverlener, volledig en compleet worden ingericht. Het doel hierbij is om de klant volledig te ontzorgen qua logistiek om de organisatie zich volledig te kunnen laten richten op de eigen core-business.

TOP