WACHTWOORD VERGETEN?

*

Projectladingen

V.V.T. Europa heeft ruime ervaring met vele vormen van transport, opslag en andere takken van transport. Inmiddels heeft V.V.T. Europa een groot aantal klanten ondersteund bij het inrichten van het totale vervoer voor grote projecten. Door ervaring met projectladingen is V.V.T. Europa een uitstekende partner om advies te geven, keuzes te maken en de uiteindelijke inrichting en afwikkeling te bepalen van een breed aanbod aan projecten zoals:

  • verhuizen van complete fabrieksinventarissen
  • verhuizen van groot materieel
  • planmatig inrichten van continue vervoersprocessen
  • New Product launches en Ramp ups, ofwel een nieuw te lanceren productlogistiek ondersteunen om een snelle en effectieve productlancering te waarborgen.

V.V.T. Europa realiseert zich dat veilig vervoer van uw eigendommen of producten van groot belang is. Daarom zorgen wij voor persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het proces altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Enkele projectvoorbeelden:

  • V.V.T. Europa vervoerde in opdracht machines geladen in trailers van Tilburg naar onze loods in Waardenburg. Daar werden de machines schoongemaakt door ze te stralen met (droog)ijs. Aan het schoonmaken waren strenge restricties verbonden: de machines mochten niet nat worden en alle voedselresten dienden volledig verwijderd te worden. De machines werden waterdicht verpakt en aansluitend in zeewaardige containers geladen. V.V.T. Europa vervoerde de containers naar de haven en zette ze op transport naar Australië, de eindbestemming.
  • V.V.T. Europa leverde 300 containers agrarische producten aan vier verschillende landen - Italië, Frankrijk, Hongarije en Roemenië - met een frequentie van ruim 10 containers per dag in drie weken tijd.
  • V.V.T. Europa leverde 90 containers vanuit Hamburg naar Nederland binnen drie dagen. 24 uur per dag werd er om het uur een container met hightech-producten geleverd bij de eindklant.
  • V.V.T. Europa zorgde voor de opslag van een complete ziekenhuiskeuken. Daarna werd deze geladen en op transport gezet naar Afrika.
  • V.V.T. Europa ondersteunde een marktleider op het gebied van MP3-spelers en mobiele telefoons. Zo konden de nieuwste producten, na ontvangst in diverse Europese zeehavens, tijdig Pan-Europees worden gedistribueerd.
TOP